Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Tattoeage laten zetten

Naomi Heesbien
7 jaar geleden

goedemorgen,

Vanacht had ik een droom en zou graag de betekenis hiervan willen weten.
Het ging zo het leek wel alsof ik op bazaar was.

Ik wil al een tijdje een tattoeage van een sleeve, en ik weet ook al precies wat het moet zijn een mahorie plaatje.
Het grappig is ik heb alles al uitgezocht en al alleen het geld zit mij op dit moment tegen. Maarja ik liep dus op die bazaar en ik zag die man dus waarvan ik wil dat hij mij tattooeerd. Im zag hem dus en ik zei gelijk tegen hem ik wik dat jij mij tattooeerden. Letterlijk en figuurlijk ben ik dus dat geld gaan zoeken, omdat hij een beetje duur is ik zei tegen hem als je alsvast een begin maakt ben ik al heel blij. Dus ik had €200 toen is hij alvast begonnen.

Ik dacht dat hij alleen de lijnen zou doen, maar toen hij klaar was hij had het helemaal afgemaakt ik was zo blij.
Ik vraag mij heel erg af wat dat betekend omdat ik wel andere tattoeages heb. Dit zou mijn 5de worden en wat ik niet begrijp ik heb ook echt specifiek met die tattoeerder gedroomd bij wie het gedaan moet worden.

Ik hoop dat iemand mij hiermee kunt en wilt helpen.
Alvast bedankt.

Naomi Heesbien

7 jaar geleden
Beheerder

Elders al beantwoord.

7 jaar geleden

De bazaar is als een markt. Het is er kopen of verkopen (persoonlijk). Geld ruilen voor een gunst. Het kan ook te maken met verleidingen niet kunnen weerstaan. Als je geen geld heb kun je je zwak, kwetsbaar en stuurloos voelen. Hier bovenop zou je geen ambitie hebben, een verlies aan kracht en zelfvertrouwen.

Henna versieringen worden gemaakt om verschillende momenten in het leven van de vrouw te vieren, als verjaardagen, trouwen, zwangerschap of als zegening voor geluk en voorspoed. Naast een decoratieve functie had henna voor vrouwen in de woestijn vooral een praktische functie. Henna werkt namelijk verkoelend en als een bescherming tegen de zon. Door henna gekleurde voetzolen en handen bruinen niet door de zon. Wanneer de henna vervaagd blijven er lichtere stukken huid over, een extra versiering!
Elk land heeft eigen tradities en gebruiken rondom henna. In Islamitische landen is het gebruik van henna een eerbetoon aan de profeet Mohammed, voor zowel mannen als vrouwen. Er worden versieringen gemaakt op bruiloften, op religieuze feesten en bij geboortes. In India is het maken van hennaversieringen een groot onderdeel van de bruidsceremonie.

Echte tatoeages kun je niet verwijderen. Denk dan goed na waar je het laat plaatsen en wat de afbeelding wordt. Wanneer men opzichtige tatoeages laat zetten, kan dit een probleem vormen bij sollicitaties.