Een kat in je dromen duidt op ongeluk, verraad en pech. Als je daarentegen een poezenliefhebber bent, staat de poes symbool voor een onafhankelijke geest, vrouwelijke sexualiteit, creativiteit en kracht.

Als de kat aggressief is, suggereert dit dat je problemen hebt met de vrouwelijke kant van je karakter. Wanneer de poes bijt, staat ze symbool voor het dominante vrouwelijke. Mischhien neem je maar en neem je maar zonder te geven. Je zou een angst of frustratie kunnen voelen, zeker als iets niet gaat zoals je gepland hebt.

Als je droomt over een kat zonder staart, duidt dit op een verlies aan onafhankelijkheid en gebrek aan zelfstandigheid. Wanneer je de kat wegjaagt in je droom, duidt dit erop dat je je obstakels zult overwinnen.

Een witte kat geeft aan dat je door een moeilijke periode gaat. Een zwarte kat suggereert dat je bang bent om te vertrouwen op je intuitie en geestelijke kracht. Je zou de zwarte kat ten onrechte associeren met slechtheid, vernietiging of ongeluk.Orde
Stel je voor dat je auto wenst. Als je niet eerst rijles neemt, een verzekering zou afsluiten en de verkeersregels leert, zal het verkrijgen van deze auto niet voor je bestwil zijn. Zo is het op alle vlakken in je leven. Om te krijgen wat je nodig...